Zoneterapi er en meget virkningsfuld behandlingsform og der kan forekomme nogle reaktioner i forbindelse med udrensningen. Behandlingen sætter gang i blodgennemstrømningen og udvikler energi, som er med til at frigøre ophobede affalds- og giftstoffer. Vand er meget vigtig i denne proces, – så ”skidtet” kan blive skyllet ud den naturlige vej. 1½ – 2 l vand om dagen, gerne mere under et behandlingsforløb.

Udrensningssymptomerne kan forekomme forskelligt, alt afhængig af hvor belastet man er. Man kan føle sig lidt ved siden af sig selv, blive lidt svimmel, føle kuldskærhed, træthed, tristhed, føle tørst, have ændring i urin-og afførings farve, mængde og lugt, øget sved og slim afsondring, kortvarig forværring af smerter eller opblussen af gamle sygdomsskavanker, eller opleve dyb søvn, afslappethed, glæde, velvære og energi.
Reaktionerne er helt naturlige og blot tegn på behandlingens hjælp til at genoprette kroppens balance.

Drik masser af vand, både før og efter behandling og har du mulighed for det, så hvil efter behandlingen. Det vil oftest have den bedste virkning til hurtigere regulering og man kan undgå eventuelle ubehageligheder, hvis man er meget belastet og modtagelig.