Om mig

Mit navn er Susanne Lyngholm, jeg er født i 1965, bor i Birkerød med min mand, med hvem jeg har tre dejlige børn. Jeg er uddannet zoneterapeut, massør, øre-akupunktør og nerve-refleksolog.

Jeg er meget fascineret af organismens funktion og hvordan man med sund kost, motion og alternativ behandling kan hjælpe kroppen til både at komme i balance på en naturlig og selvhelbredende måde og hvordan man kan finde energi, afstresning og ikke mindst, lindre smerter og skavanker der ellers kan være invaliderende.

Jeg tror på den healende kraft gennem sund kost, motion, zoneterapi, massage og yoga og jeg behandler ud fra et holistisk syn på mennesket.
Jeg elsker at behandle – det er en stor fornøjelse og glæde at opleve når mine behandlinger er med til at gøre en forskel for folk. Jeg vil gøre alt hvad der er muligt for at du skal få det godt.

Efteruddannelser:

Jeg tager løbende kurser og uddannelser bl.a:

 

Fysiurgisk massage – (DDZ)
Mørkeberg Muskel Terapi – (TKZ skolen)
Healings massage – (Kilden)
Japansk Lifting –  (Dig i Centrum)
Japansk Ansigtsakupunktur –  (Dig i Centrum)
Acces Bars –  (Akupunktør Anne Johannesen)
Rundt om foden –  (Touchpoint)
Sunde fødder workshop –  (Den intelligente krop)
Øreakupunktur – (Dig i Centrum)
Ayurvedisk massage – (Flowfood)
Nerverefleksologi – (Touchpoint)

 

 

Jeg er RAB certificeret zoneterapeut  og det er din sikkerhed for en behandler der har gennemgået et kompetent uddannelses forløb, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen.
Det betyder også at du kan få tilskud til dine zoneterapi behandlinger hos mig, hvis du er medlem af Sygeforsikringen danmark” eller har anden sundhedsforsikring.

 

 

 

Som medlem af brancheforeningen FDZ, forpligter man sig til løbende at tilegne sig nye færdigheder med videreuddannelse inden for alternativ behandling.
Du er dermed garanteret en terapeut som altid er i udvikling.
Desuden er jeg via FDZ dækket af erhvervs og ansvars forsikring.

 

 

 

 

Jeg indberetter gerne dine zoneterapibehandlinger hos mig til Sygeforsikringen ”danmark”. Læs mere om ”danmark”s takster til zoneterapi her.