Få styr på tankerne med mental massage.

Access Consioussnes Bars er en meget rolig og stressforløsende behandlingsform,
hvor punkter på hovedet ved blid berøring, hjælper til med at frigøre gamle fastlåste tanker, følelser og handlemønstre, der begrænser os fra at være glad, lys og nærværende.

Access betyder adgang, Bars betyder barrierer – Access Bars er adgang gennem barrierer. Bars er energibaner der repræsenterer forskellige sider af os ,-  tanker, idèer, holdninger, beslutninger og overbevisninger, som vi er blevet påvirket af gennem livet.

Energibanerne står hver især for noget specielt, f.eks.:

Kærlighed * Kreativitet * Kommunikation * Kontrol * Bevidsthed * Healing * Glæde *Sorg* Taknemmelighed * Håb og drømme * Fred og ro * Materielle værdier  * Seksualitet

Mange mennesker oplever at være overfyldt af tunge tanker, bekymringer og negative følelser og det påvirker vores måde at modtage og give og at være os selv.
Nogle af livets påvirkninger, står i vejen for, at vi kan udvikle os. Det lagrer sig som ”størknet” energi, som giver sig til udtryk i psykiske og fysiske skavanker og sygdomme, manglende kærlighed til os selv og andre, stress, depression, angst, mindreværd og frustration. Og det forhindrer os i at udvikle os i vores kreative tanker og ideer.

Ved blidt at berøre disse punkter i en bestemt rækkefølge, bliver der renset ud i overflødige, triste, stressede tanker og følelser. Dit indre rod og blokeringer fjernes. Ligesom når man støvsuger –  bare som en mental støvsugning.
Man får simpelthen mere ro i hoved og krop, fred i sjælen, god energi og en forløsende følelse af større frihed og lethed.

Bars er for alle og er rigtig godt til:

Stress
Søvnløshed
Mentale blokeringer
Tungsind
Uro
Angst
At give klarhed til at træffe nye valg
At give bevidsthed til at være tilstede i nuet/nærværet
At stoppe tankemylder, tankeflugt og selvsnak
Eksamens / præstations angst
Forskellige kriser i livet

Det har også vist sig at børn med uro, ADHD og lignende diagnoser har rigtigt godt af at modtage Bars.

Den blide berøring på dine Bars er virkningsfuld og har en meget beroligende og
langvarig virkning.

Voksne          60 min / 650 kr  (Klippekort à 6 behandlinger Spar 390 kr.)
Børn              30 min / 350 kr  (Klippekort à 6 behandlinger Spar 210 kr.)