Kropsterapi-massage er en skøn behandling der kombineres af blødgørende, dyb og afspændende oliemassage, pulserende massage, akupressur og dyb ånderdrætsteknik – alt efter dit behov.
Kombinationen af disse teknikker har til formål at igangsætte en bølge eller gennemstrømning i kroppen, for at få  bevægelse i blod,- lymfe,- nerve,- hormon og energisystemerne.
Dette vil medvirke til at forløse spændinger der har lagret sig i kroppens muskler og væv.

Krop og psyke hænger uløseligt sammen og der kan være følelsesmæssige årsager bag fysiske symptomer, som fastholdes som spændinger i kroppen.  Derfor vil behandlingen også, –  hvis du giver dig selv lov til at mærke efter i kroppen – kunne løsne op for gamle, glemte, fortrængte, indestængte følelser og oplevelser og fylde dig med en befriende glæde, større bevidsthed og forståelse for din krops signaler.

Massagen sætter gang i blodgennemstrømningen og udvikler energistrømninger, som er med til at frigive ophobede affaldsstoffer, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, både før og efter massagen, så affaldsstoffer kan blive skyllet ud af kroppen.

60 min / 650 kr
(Klippekort à 6 behandlinger 3.250 kr Spar 650 kr )

Behandlingen kan sagtens stå alene, men jeg vil alligevel anbefale en kombination med zoneterapi, som vil understøtte en indre ro, styrke balancen og medhjælpe til en intensiv udrensning af ophobede affaldsstoffer.

105 min / 800 kr
( Klippekort à 6 behandlinger 4.000 kr Spar 800 kr)