Rebozo massage er fantastisk dejligt for alle og specielt hvis man døjer med ryg og lændeproblemer eller har spændinger i underlivet.

Rebozo henvender sig dog mest til gravide. Teknikken er nemlig udviklet af indianske jordemødre i Mexico, hvor man traditionelt bruger metoden under graviditet til bl.a. at:

– lindre ryg, lænde- og ischiassmerter og følelsen af at være tung og låst

– til vending af baby

– til at fremme modning til en naturlig fødslen uden medicin

– til velvære og afspænding

En rigtig dejlig afslappende massage udført med et langt sjal (rebozo) svøbt om din krop som et par forlængede arme der hjælper til at massere, vugge, rulle og strække kroppen.
Rebozo løsner spændinger dybt i kroppen og hjælper dit barn til at lægge sig optimalt i dit bækken.
Massagen vil få dig til at slappe af og finde styrke, velvære og ikke mindst bevægelsesfrihed.
Det vil også give energi og en god kontakt med dit barn og din krop.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad med beroligende urter og afsluttes med zoneterapi.
Rebozo-massagen foregår uden på dit tøj, stående eller liggende, over bold eller på gulvet i forskellige stillinger.

 

Du får størst effekt, når du jævnligt får rebozo-massage og jeg anbefaler massage i hele graviditets perioden, når du selv føler lyst og behov for en blid og nænsom vuggetur.
Muskulaturen i din krop vil blive afslappet, mere flexibel og i god balance til fødslen, og din baby vil ligge godt og klar og det vil aktivt hjælpe under fødslen.

Gravid massage med rebozo og zoneterapi 
90 min / 760 kr

MEDBRING LAGEN OG ET ALM. HÅNDKLÆDE

Modning til fødsel med rebozo, massage og zoneterapi

Rebozomassage i kombination med zoneterapi er en genial hjælp til at modne kroppen til fødslen og kan fremme en spontan fødsel, hvis baby står fast og klar i bækkenet.
Behandlingen vil hjælpe dit barn til at blive lirket længere ned i bækkenet, så hovedet masserer på livmoderåbningen. Dette pres frigør hormonet oxytocin, som vil stimulere muskulaturen i livmoderen og dette vil virke vestimulerende.

En god rebozomassage vil bringe dig i en dejlig og afspændt tilstand, som vil hjælpe din krop optimalt til efterfølgende at tage imod stimulation med zoneterapi og/eller massage.

Du vil også få massage af nakke, hovedbund og ansigt – altsammen noget der er med til at du slapper af og får det rigtigt dejligt og frigør mere oxytocin.

Modning til fødsel
90 – 105 min / 1.000 kr

(Er du medlem af sygeforsikringen “danmark”  kan du få tilskud til zoneterapi-behandlingen)