Hej.
Jeg hedder Helle Voss Tønder, er født i 1975 og sammen med min mand har vi en skøn sammenbragt familie med 4 teenagere. 

Jeg er uddannet kropsterapeut hos TOTUM. I 2020 besluttede jeg at blive selvstændig og behandler bla.a. en dag om ugen her i klinikken, Farum Zoneterapi & Velvære.

Jeg er meget nysgerrig omkring og optaget af hvad vi selv kan gøre for at finde balance. Kroppen vil altid søge balance og ved at tage os godt af os selv, kan vi give kroppen de bedste muligheder for netop det. Med omsorg for os selv, i form af blandt andet velvære, smidighed, frigivelse af diverse gode hormoner, tanker, kost og bevægelse, kan vi gøre meget for at slippe af med smerter og sygdomme – og få mere overskud, livsglæde og energi.

Som kropsterapeut ser jeg kroppen som en helhed hvor det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen. Hvis man ikke har det godt psykisk, kan det sætte sig som smerter i kroppen og det samme er gældende den anden vej, fysiske spændinger kan gå ud over den mentale ressource.

Med bla.a. dybdegående, pulserende massage, akupressur, zonetryk, udstræk, samtale m.m. kan kroppen hjælpes til at restituere og helbrede sig selv. Via aktivering af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikker vil der bygges bro mellem hoved og krop.

Kropsterapi kan give dig en dybere forståelse for og bedre kontakt til din krop.

Jeg elsker at behandle og du vil altid have mit fulde nærvær og opmærksomhed.

Efteruddannelser:

Jeg supplerer løbende min viden med uddannelser, kurser, workshops og foredrag, da min nysgerrighed gør, at jeg slet ikke kan lade være. 

I efteråret skal jeg således igen på skolebænken ved TOTUM `s specialistuddannelse og lære mere om avancerede manuelle teknikker og ledfrigørelse.

Jeg skal også en tur til Århus og lære om personlighedsmønstre , karakterstrukturer og forsvarsmønstre.

Og så skal jeg også på Reiki healings kursus.

Glæd dig – det gør jeg 🙂

Jeg er via TRYG dækket af erhvervs og ansvarsforsikring