Gua sha er et redskab lavet af natur- og krystalsten, som bruges til dybdegående massage af ansigt, hals og krop for at forbedre blodcirkulationen og afspænde musklerne.
Regelmæssigt behandling vil opstramme huden, udligne linjer, reducere rynker og mindske poser under øjnene og give fornyet glød i huden og en mere ensartet hudtone.

Gua sha sætter gang i blodcirkulationen, aktiverer lymfedrænagen og stimulerer energibanerne. Derfor har Gua sha massage også en meget effektiv udrensende effekt på inflammation, ophobninger af affaldsstoffer og overflødig væske.

I massagen indgår også akupressur tryk, der stimulerer forskellige ansigtspunkter, som har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet  og har en utroligt dejlig, beroligende virkning.

Cupping ( bløde siliconecupper ) løfter op i vævet, så der bliver bedre plads til energi og væsker, og hævelser eller væskesamlinger vil trænge ud gennem huden.

Cupping bevæger lymfe og blod og medvirker til at udtrække og fjerne affaldsstoffer.

Cupping styrker fornyelsen af celler, så huden har mere modstandskraft mod udefra kommende påvirkninger, som vind, fugt, kulde og varme.

-Energien flyttes

-Blodcirkulationen øges

-Blodet renses

-Porerne renses

-Huden strammes op

Efter cupping vil huden være en smule irriteret og rød, som følge af stigningen i hudtemperatur og den øgede blodcirkulation.

Det indre brusebad
Det er vigtigt at drikke masser af vand efter behandlingen, så affaldsstofferne lettere skylles ud af kroppen. Min anbefaling er at drikke et stort glas ½ kogt og ½ koldt vand med en ½ presset øko citron og en tskf. Himmalayasalt for den bedste udrensning. Og gerne dagligt på tom mave – det er optimalt for fordøjelsen og citron har desuden en beskyttende effekt på vores celler.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad, efterfulgt af en afspændende nakke og hovedbundsmassage, skøn og beroligende akupressur og lymfetryk, gua sha skrabning og cupping massage og afsluttes med en let fodmassage.

725 kr / 60 min

Kan også kombineres med rygmassage
850 kr / 75 min

MEDBRING ALM. LAGEN OG ET LILLE HÅNDKLÆDE
– KAN EVT. LEJES FOR 30 KR. PR. GANG