Massage / kropsterapi er en skøn behandling der kombineres af pulserende massage, akupressur, dyb åndedrætsteknik og blødgørende, dyb og afspændende oliemassage.
Kombinationen af disse teknikker har til formål at igangsætte en bølge eller gennemstrømning i kroppen, for at få bevægelse i blod,- lymfe,- nerve,- hormon og energisystemerne. Super dejlig gennemgang af hele kroppen og du vil mærke at der bliver mere plads til ny energi.

Kropsterapi åbner for følelserne og kan medvirke til at forløse spændinger der har lagret sig i kroppens muskler, led, væv og vitale organer.
Krop og psyke hænger uløseligt sammen og der kan være følelsesmæssige årsager bag fysiske symptomer, der fastholdes som smerter og spændinger eller en følelse af ked-af-det-hed i kroppen.

Derfor vil behandlingen også, – hvis du giver dig selv lov til at slippe tankerne i hovedet og mærke efter i kroppen – kunne løsne op for gamle, glemte, fortrængte, indestængte følelser og oplevelser – og fylde dig med ro, større accept og bevidsthed og forståelse for din krops signaler. Plads til mere fere frihed, mere glæde.
Her arbejdes også med at få indarbejdet nogle gavnlige udstrækøvelser.

75 min / 800 kr

Behandlingen kan sagtens stå alene, men jeg vil anbefale en kombination med zoneterapi, som vil medvirke til en dyb, indre ro som understøtter kroppen til at styrke sindet og balancen.

90 min / 900 kr

MEDBRING LAGEN OG ET ALM. HÅNDKLÆDE