Kropsterapi-massage er en skøn behandling der kombineres af blødgørende, dyb og afspændende oliemassage og / eller pulserende massage, akupressur og dyb ånderdrætsteknik – alt efter dit behov.
Kombinationen af disse teknikker har til formål at igangsætte en bølge eller gennemstrømning i kroppen, for at få  bevægelse i blod,- lymfe,- nerve,- hormon og energisystemerne. Det kan medvirke til at forløse spændinger der har lagret sig i kroppens muskler, led og væv og vitale organer.

Kropsterapi åbner for følelserne.
Krop og psyke hænger uløseligt sammen og der kan være følelsesmæssige årsager bag fysiske symptomer, der fastholdes som smerter og spændinger i kroppen.
Derfor vil behandlingen også, – hvis du giver dig selv lov til at slippe tankerne i hovedet og mærke efter i kroppen – kunne løsne op for gamle, glemte, fortrængte, indestængte følelser og oplevelser og fylde dig med en befriende ro, større accept, bevidsthed og forståelse for din krops signaler.

60 min / 680 kr
(Klippekort à 6 behandlinger Spar 408 kr)

Behandlingen kan sagtens stå alene, men jeg vil til hver en tid anbefale en kombination med zoneterapi, som vil medvirke til  en dyb, indre ro som understøtter kroppen til at styrke sindet og balancen. Her arbejdes der også med at få indarbejdet nogle gavnlige udstrækøvelser.

90 min / 760 kr
(Klippekort à 6 behandlinger Spar 456 kr)

MEDBRING LAGEN OG ET ALM. HÅNDKLÆDE