Graviditen er en dejlig tid for de fleste kvinder.

Graviditets massage er din tid til ro og rum til at slappe af, mærke dig selv og fordybe dig i kontakten med dit barn i jeres rejse. En langsom, blid, healende og beroligende massage kan afstresse dig og fylde dig med velvære og glæde og hjælpe dig til en god, dyb og rolig nattesøvn, en gladere ventetid og en følelse af bedre energi.

Sommetider medfører graviditet gener som f.eks. mange eller smertefulde plukkeveer, symfyse-, bækken, lænde, ryg, hofte- eller skedesmerter og hævede ben, fødder og hænder. Smerter og gener der ofte resulterer i manglende nattesøvn, dårligt humør og nedsat bevægelighed og sygemeldinger.
Disse gener kan opstå på alle tidspunkter i graviditeten og de kan også behandles og lindres med specielle massage teknikker.

Graviditetsmassage kan indgå i din fødselsforberedelse.
Det har vist sig at regelmæssig massage i graviditeten og specielt i den sidste måned op til fødslen, kan påvirke din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuld.

Gravide kan have glæde af massage i hele graviditeten. Når du køber et forløb hos mig, er din partner velkommen til at komme med til et af møderne og lære at massere dig, så han også kan støtte dig med velvære i graviditeten og ved fødslen. Det kan man vidst ikke få for meget af 🙂

Jeg bruger e-vitamin olie, der kan have en forebyggende effekt på strækmærker.

Behandlingen starter med et dejligt beroligende urtefodbad.
MEDBRING ALM.LAGEN OG ET LILLE HÅNDKLÆDE
– KAN EVT. LEJES FOR 30 KR. PR. GANG

80 min / 875 kr