Doula – fremtidens fødselshjælpere.

Jeg er ved at uddanne mig til fødselshjælper / doula.

Kunne du tænke dig at være “model” under mit uddannelses forløb, og blive fulgt  i din graviditet, fødsel og / eller barsel, så lad mig høre fra dig.
Afhængig af hvornår du har termin, så tilstræbes det at vi mødes 6 – 8 gange / hver 3. uge, muligvis oftere hvis du er tæt på termin.
Det drejer sig rigtigt meget om at få dig til at slappe af og være i kontakt med dit barn, så I er godt rustet til at samarbejde i fødslen. 

Forløbet med dig bliver fulgt ved supervision og er grundlaget for min certificering fra mine dygtige undevisere Marta Orbis og Dorthe Madsen fra Fødeklinik Maia.
Du betaler kun for zoneterapi behandlingerne, som er en vigtig del af det behandlings forløb som jeg tilbyder. Er du medlem af “danmark”, så ydes der tilskud og jeg indberetter gerne for dig.

En doula er en personlig fødselshjælper, som støtter den gravide og hendes partner under graviditet, ved fødsel og i tiden efter fødslen.

En doulas opgave er at skabe overblik, ro, tryghed og tillid ved at vise nærvær, omsorg og praktisk støtte med bla. afspændingsøvelser, massage, rebozo, zoneterapi, akupressur eller andre beroligende teknikker.
Doulaer betragtes af jordemødre og andet hospitalspersonale, som familiens pårørende.

At bære og at føde et barn, står som noget af det mest magiske der er sket i de fleste kvinders liv. Det er mødet med den ultimative oplevelse og største, betingelsesløse kærlighed.

Det kræver god forberedelse at blive en god føder og det bør læres i god tid inden fødslen. Der er mange ting at tage stilling til, så derfor er det rart at have en person, som har god indsigt og tid, til at tale alting igennem med i ventetiden.

Jeg glæder mig til at guide, vejlede og være dig behjælpelig i din graviditet, så du får den bedst mulige fødselsoplevelse.

I forløbet indgår:

 • Afspændingsøvelser, åndedrætsøvelser

 • Velværende, afslappende rebozomassage

 • Ryg, skuldre, lænd og mave massage, hovedbund + kæbemassage til at afstresse og berolige og nærer din krop

 • Zoneterapi til at opnå balance og energi

 • Fødselsforberedelse til mor og partner, hvor partner vil lære enkelte rebozo teknikker til lindring i fødslen

 • Vendings “tilbud” til baby med rebozo

 • Evt. modning med igangsættende hensigt  med rebozo og zoneterapi

 • Fødselshjælp på fødedagen i samarbejde med din jordemoder

 • Efterfødselssamtale

 • Ammerådgivning

 • “Fødsels lukning” – en fantastisk healings massage, og rebozolukning, hvor kroppen hjælpes med at finde tilbage i sig selv.
  Et liv kan kun skabes gennem en kvindes krop og dette er en smuk og stille  ceremoni for at takke kvinde-kroppen for at have givet liv til et lille fantastisk nyt menneske.