Jeg er doula – fremtidens fødselshjælper.

En doula er en personlig fødselshjælper, som støtter den gravide og hendes partner under graviditeten, ved fødslen og / eller i tiden efter fødslen, alt afhængig af jeres ønsker.

At bære og at føde et barn, står som noget af det mest magiske der er sket i de fleste kvinders liv. Det er mødet med den ultimative oplevelse og den største, betingelsesløse kærlighed.

Det kræver god forberedelse at blive en god føder og det bør læres i god tid inden fødslen. Der er mange ting at tage stilling til, så det kan være rart at have en person, som har både indsigt og erfaring, til at tale alting igennem med i ventetiden. At lære om og forstå fødslens faser , smerterne og hvad du selv kan gøre for at få en god fødsel.
Fødselsforberedelse er også at modtage afspændingsøvelser, vejrtrækningsøvelser og velværende behandlinger, som kan lindre evt. graviditetsgener og vil hjælpe baby til at lægge sig optimalt til fødslen.

Det handler jo om din fødsel og :

 • at du skal føle dig tryg og sikker og at du glæder dig og tager ejerskab af din egen fødselsoplevelse

 • at du står med en forståelse for alt hvad der skal ske ved fødslen.

 • at du føler dig velinformeret, så du på forhånd kan træffe nogle beslutninger, som det er vigtigt for dig bliver respekteret ved selve fødslen. Det er meget svært at modtage informationer og træffe beslutninger, mens man er i fødsel.

Måske ønsker du / I at have en fødselshjælper i graviditeten.

En doulas opgave er at skabe ro, tryghed og tillid ved at være nærværende, vise omsorg og give smertelindrende eller velværende støtte med bla. afspændingsøvelser, massage, rebozo, zoneterapi og akupressur i graviditeten eller ved fødslen.

Det drejer sig rigtigt meget om at få dig til at slappe af og være i kontakt med dit barn, så I er godt rustet til at samarbejde i fødslen.

Det er også en doulas opgave, at få din partner til at føle sig tryg og evt. indvie ham i teknikker der kan hjælpe dig i graviditeten og ved fødselsarbejdet, hvis dette er et ønske.

Personlig, individuel forberedelse og pleje i klinikken
Jeg synes at en fødsel er en meget personlig, speciel, styrkende og en virkeligt fin og sårbar tillid og kærlighedserklæring mellem to mennesker, og derfor tilbyder jeg ikke at tage med til jeres fødsel. Det er jeres rejse og det mener jeg, at I skal have for jer selv og sammen med jeres baby.

Det vil være mig en stor ære og fornøjelse at guide, vejlede, støtte og være jer så behjælpelig i graviditeten og så langt frem til fødslen, som muligt, så I bliver bedst muligt rustet til jeres babys fødsel.

Det foregår i klinikken og det er kun dig der deltager ved møderne, så der er fuld fokus på dig og din baby.

Jeg tilbyder 6 møder á ca. 100 min. varighed, hvor der lægges vægt på:

 • Fødselsforberedende samtaler med fokus på hvordan du og baby kan samarbejde under graviditeten, så baby lægger sig optimalt i bækkenet.

 • Afspændingsøvelser og forståelse for din krop og bevægelser der hjælper baby til at dreje og lirke sig korrekt i dit bækken, inden fødslen.

 • Fødestillinger, smertelindring, vejrtræknings teknikker

 • Velværende, afslappende rebozo-massage

 • Massage til at afstresse, berolige og nærer din krop

 • Zoneterapi til at opnå balance og energi

 • Evt. kan din partner deltage ved et af møderne, hvor han vil lære at massere dig og lære enkelte rebozo teknikker til lindring i graviditeten og ved fødslen

 • Modning med igangsættende hensigt med rebozo, zoneterapi og / eller massage

 • Evt. hjælp til at udforme en fødselsplan og barselsbrev

 Pris 6.000 kr forudbetalt eller 1.250 kr pr. gang

Er du medlem af “danmark”, så ydes der tilskud for zoneterapi behandlingerne og jeg indberetter gerne for dig.