Jeg er doula – fremtidens fødselshjælper.

En doula er en personlig fødselshjælper, som støtter den gravide og hendes partner under graviditeten, ved fødslen og / eller i tiden efter fødslen, alt afhængig af jeres ønsker.

At bære og at føde et barn, står som noget af det mest magiske der er sket i de fleste kvinders liv. Det er mødet med den ultimative oplevelse og den største, betingelsesløse kærlighed.

Det kræver god forberedelse at blive en god føder og det bør læres i god tid inden fødslen.

Der er mange ting at tage stilling til, så det kan også være rart at have en person, som har både indsigt og erfaring, til at tale alting igennem med i ventetiden.
At lære om og forstå fødslens faser , smerterne og hvad du selv kan gøre for at få en god fødsel

Fødselsforberedelse er også at modtage afspændingsøvelser, vejrtræknings teknikker og velværende behandlinger, som kan afspænde og lindre evt. graviditetsgener og vil hjælpe baby til at lægge sig optimalt til fødslen.

Det handler jo om din fødsel og :

– at du skal føle dig tryg og sikker og at du glæder dig og tager ejerskab af din egen fødsel

– at du står med en forståelse for alt hvad der skal ske ved fødslen.

– at du føler dig velinformeret, så du på forhånd kan træffe nogle beslutninger, som det er vigtigt for dig bliver respekteret ved selve fødslen. Det er meget svært at modtage informationer og træffe beslutninger, mens man er i fødsel.

Personlig, individuel forberedelse og pleje i klinikken

Jeg synes, at en fødsel er meget privat  og en virkeligt fin og smuk og kærlighedsfuld oplevelse mellem to elskende mennesker, og derfor tilbyder jeg ikke at tage med til jeres fødsel.
Det er jeres rejse og det mener jeg, at I skal have for jer selv, sammen med jeres baby, i et godt og uforstyrret samarbejde med din jordemoder.

Men det vil være mig en stor ære og fornøjelse at guide, vejlede, støtte og være jer så behjælpelig i graviditeten og så langt frem til fødslen, som overhovet muligt, så I bliver bedst muligt rustet til jeres babys fødsel.

Møderne foregår i klinikken og det er kun dig der deltager ved møderne, så der er fuld fokus på dig og din baby.
Her drejer det sig rigtigt meget om at få dig til at slappe af og være i kontakt med dit barn, så I er godt forberedt til at samarbejde i fødslen.

Jeg tilbyder 6 møder á ca. 100 min. varighed, hvor der lægges vægt på:

– Fødselsforberedende samtaler med fokus på hvordan du og baby kan samarbejde under graviditeten, så baby lægger sig optimalt i bækkenet.

– Afspændingsøvelser og forståelse for din krop og bevægelser der hjælper baby til at dreje og lirke sig korrekt i dit bækken, inden fødslen.

– Fødestillinger, smertelindring, vejrtræknings teknikker

– Velværende, afslappende rebozo-massage

– Massage til at afstresse, berolige og nærer din krop

– Zoneterapi til at opnå balance og energi

– Evt. kan din partner deltage ved et af møderne, hvor han vil lære at massere dig og lære enkelte rebozo teknikker til lindring i graviditeten og ved fødslen

– Modning med igangsættende hensigt med rebozo, zoneterapi og massage

Pris 7.200 kr forudbetalt eller 1.300 kr pr. gang

Er du medlem af “danmark”, så ydes der tilskud for zoneterapi behandlingerne og jeg indberetter gerne for dig.