Har I svært ved at blive gravid?

Der kan være mange årsager til, at det ikke lykkes at blive gravid. Hvis udgangspunktet er, at der ikke er noget forklarligt i vejen for at undfange den vigtige og livsændrende celle, så kan jeg muligvis hjælpe jer. Jeg har opnået flere livsbekræftende resultater med behandling af par, som har svært ved at blive gravide.

Når den ønskede graviditet udebliver, så bliver man så skuffet, frustreret og også bekymret for, om det overhovedet nogensinde vil lykkes med familieforøgelsen. Ønsket om at blive gravid kan blive altoverskyggende i ens liv og i forholdet til sin partner.
Det er min overbevisning, at såfremt alt er i orden, så skal det nok lykkes – det er kun et spørgsmål om tid.
Og den tid kan man lige så godt bruge på at gøre forholdene så gunstige som muligt.

Det handler om at skabe de bedste forhold ved at rense ud, berolige og rydde op i kroppens indre kemi og at gøre sig selv til en ”god madpakke” for det væsen der skal gro i dig. 
Det gælder faktisk for begge parter, at gøre sig selv til en ”god madpakke”. Det er jo mandens kvalitet af sæd der skaber resultatet – jo bedre madpakke, des sundere barn.

Det handler også om, at stimulerer dit hormonsystem, afslappe nervesystemet, styrke kredsløbet og immunforsvaret, komme ned i kroppen og være fysisk og psykisk nærværende i dig selv.
Det kan zoneterapi og massage hjælpe med og derfor vil jeg foreslå dig og evt. din partner et forløb med kombinationsbehandling.