Om mig

Mit navn er Susanne Lyngholm, jeg er født i 1965, bor i Birkerød med min mand, med hvem jeg har tre dejlige børn og et barnebarn. Jeg er uddannet zoneterapeut, massør og fødselshjælper og tager løbende kurser og efteruddannelser, for at holde mig ajour med den nyeste viden og teknikker, der kan bidrage til en endnu bedre behandling.

Jeg er meget fascineret af organismens funktion og hvordan man med sund kost, motion og komplementær behandling kan hjælpe mennesker til både at komme i balance på en naturlig og selvhelbredende måde og hvordan man kan finde energi, afstressning og ikke mindst, lindre smerter, afhjælpe skavanker og traumer der ellers kan være invaliderende.

Jeg tror på den healende kraft gennem selvomsorg, sund kost, motion, zoneterapi, massage, velvære, nærvær og yoga og jeg behandler ud fra et helheds perspektiv.
Jeg elsker at behandle – det er en fornøjelse og stor glæde at opleve når mine behandlinger er med til at gøre en forskel for folk og jeg vil gøre alt hvad der er muligt for at du skal få det godt.

Men man behøver ikke have det dårligt, for at få det bedre 🙂

Efteruddannelser:

Jeg tager løbende kurser og uddannelser for at fylde min “værktøjskasse” med teknikker, som jeg kan  kombinere og supplere med i et behandlingsforløb.

Fysiurgisk massage – (DDZ)
Mindfullness – (DDZ)
Mørkeberg Muskel Terapi – (TKZ skolen)
Healings massage – (Kilden)
Japansk Lifting –  (Dig i Centrum)
Japansk Ansigtsakupunktur –  (Dig i Centrum)
Cupping – (Dig i Centrum)
Acces Bars –  (Anne Johannesen)
Rundt om foden –  (Touchpoint)
Sunde fødder workshop –  (Den intelligente krop)
Øreakupunktur – (Dig i Centrum)
Ayurvedisk massage – (Flowfood)
Nerverefleksologi – (Touchpoint)
Rebozo massage – (Jrdm. Marta Orbis)
Doula – certificeret fødselshjælper – (Moderhuset Maia)
Shiatsu massage – (PLH Terapi)
Gravidmassage, behandling af graviditets relaterede smerter – (Doulakompagniet)
Kropsterapi – (TOTUM)

Glæd dig – i år 2020 skal jeg på skolebænken igen, for at uddanne mig til fuldbyrdet TOTUM kropsterapeut – jeg glæder mig 🙂

Jeg er RAB certificeret zoneterapeut  og det er din sikkerhed for en behandler der har gennemgået et kompetent uddannelses forløb, som er godkendt af Sundhedsstyrelsen.
Det betyder også at du kan få tilskud til dine zoneterapi behandlinger hos mig, hvis du er medlem af Sygeforsikringen danmark” eller anden sundhedsforsikring.

Som medlem af brancheforeningen FDZ, forpligter man sig til løbende at tilegne sig nye færdigheder med videreuddannelse inden for alternativ behandling.
Du er dermed garanteret en terapeut som altid er i udvikling.
Desuden er jeg via FDZ dækket af erhvervs og ansvars forsikring.

Jeg indberetter gerne dine zoneterapibehandlinger hos mig til Sygeforsikringen ”danmark”.
Læs mere om ”danmark”s takster til zoneterapi her.